MUP: Informacije koje je dostavio Vuletić neistinite 1Vladimir Vuletić Foto: Srđan Stevanović/STARSPORT

Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem, ističe se danas u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

„Inspektori SBPOK-a, povodom izjave koju je policiji dostavio nekadašnji funkcioner „Partizana“ Vladimir Vuletić, proverom navoda koje je izneo, utvrdili su da sportsko društvo „Partizan“ nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem „Mitona“ d.o.o. niti sa gospodinom Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj“, objasnili su oni.

Podsećamo, profesor Vladimir Vuletić, koji je proteklih meseci u više navrata govorio o zloupotrebama u FK Partizan, ali i kriminalnim radnjama Veljka Belivuka, dostavio je Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) navodne dokaze o povezanosti između visokih funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) i uhapšenog vođe navijača.

Kako je televizija N1 prenela, citirajući Vuletića, u zapisniku koji je on predao, piše da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću „Mitona“ iz Beograda.

Direktor te firme je Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a.

Predsednik SD Partizan Milorad Vučelić je, kako su prenele Novosti, rekao da „SD Partizan nikada nije potpisalo ugovor sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju prostorija na stadionu u Humskoj, niti restorana“.

„ Jedina istina je da je Pušica predsednik Karate kluba Partizan, koji je sastavni deo SDP. Takav ugovor o iznajmljivanju ili zakupu prostorija, nikada nije postojano, niti postoji, jer nije ni potpisan“, tvrdi predsednik SD Partizan Milorad Vučelić, a prenele su Novosti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “MUP: Informacije koje je dostavio Vuletić neistinite”

  1. Откада је назив ЈСД Партизан промењен у СД Партизан? Ако није промене било, зашто се изоставља?

  2. Covek je dao izjavu juce a inspektori SBPOK-a utvrdili vec danas neistinu. Kakva nevidjena brzina. Isto kao kod Krusika, Jovanjice, Doljevca i Jagodine ! Svaka cas’

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.