Vuletić kaže da je Partizan izdao prostor koji je koristio Belivuk, Vučelić demantuje 1Foto: STARSPORT

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić predao je Službi za borbu protiv organizovanog (SBPOK) kriminala fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora tog kluba iz kog se vidi kome je izmajmljen prostor koji je koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka.

Kako javlja televizija N1 citirajući Vuletića, u zapisniku piše da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću „Mitona“ iz Beograda. Direktor te firme je Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a.

Te prostorije su, naveo je Vuletić, koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka.

Nekadašnji potpredsednik FK Partizan tvrdi da je i ministar policije mogao da dođe do papira, koji je njemu, kako objašnjava, NN lice iz Humske dostavilo pre 24 sata. Kaže da je u pitanju fotokopija zapisnika sa sednice UO JSD Partizan, godina 2017, odluka o izdavanju onoga što je na stadionu Partizana danas poznato kao „bunker Velje Nevolje“.

„Restoran Partizan, sa baštom i pripadajućim prostorijama, izdaje se preduzeću Mitona d.o.o. Beograd, na period od 15 godina sa grejs periodom od pet godina“, stoji u dokumentu koji je pokazao.

Vuletić kaže da je Partizan izdao prostor koji je koristio Belivuk, Vučelić demantuje 2

Na sajtu Agencije za privredne registre može se videti da je direktor preduzeća Mitona, član Glavnog odbora SNS Milorad Pušica, a da je vlasnik njegova ćerka Ivona.

Vuletić kaže da se ta firma bavi prodajom oružja i da restoran Partizan nikada nije priveden nameni koju je, po davanju u zakup, trebalo da ima.

„Mi danas svedočimo činjenici da su najviši organi izvršne vlasti krili informaciju o tome da je član GO SNS čovek koji je davao prostor grupi Veljka Belivuka – Milorad Pušica je i danas vlasnik svih ovih prostorija, uključujući i prostoriju u kojoj je pronađen snajper. Možda je to dobro obrazloženje zašto je snajper pronađen“, naveo je Vuletić.

Vučelić: Nikada nije potpisan ugoovr

Predsednik SD Partizan Milorad Vučelić je, kako su prenele Novosti, rekao da „SD Partizan nikada nije potpisalo ugovor sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju prostorija na stadionu u Humskoj, niti restorana“.

„ Jedina istina je da je Pušica predsednik Karate kluba Partizan, koji je sastavni deo SDP. Takav ugovor o iznajmljivanju ili zakupu prostorija, nikada nije postojano, niti postoji, jer nije ni potpisan“, tvrdi predsednik SD Partizan Milorad Vučelić, a prenele su Novosti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Vuletić kaže da je Partizan izdao prostor koji je koristio Belivuk, Vučelić demantuje”

  1. Lako je Partizanu da izda u zakup drzavnu imovinu kad u njegovom upravnom
    Odboru sede politicari

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.