Nebojša Stefanović Foto: N1/Screenshot (Arhiva)

Stefanović je na konferenciji „Efekti reforme upravljanja ljudskim resursima u MUP – Mi brinemo o ljudima koji brinu o bezbednosti gradjana“ u Beogradu kazao da je „posebno ponosan“ na činjenicu da je taj resor u ovoj godini zaposlio i oko 180 članova porodica i dece poginulih i teško ranjenih policajaca koji su se kako je naveo, borili za Srbiju.

„Time smo hteli da pokažemo koliko poštujemo sve one ljude koji su ratovali za ovu zemlju, borili se protiv terorizma i kriminala, čija je hrabrost bila ogromna i koji su žrtvovali sopstveni život za odbranu Srbije“, naveo je Stefanović a preneo MUP.

Savetnik u ambasadi Švedske Ola Anderson naveo je da je od 2004. godine, ta zemlja pomogla MUP-u sa oko 25 miliona evra u reformi raznih oblasti.

„Jedna od glavnih stvari u reformi Ministarstva unutrašnjih poslova bilo je unapredjenje organizacione efikasnosti MUP-a, što je na jedan integrisani način radjeno kroz pružanje podrške za dva ključna koncepta upravljanja – upravljanje sredstvima i strateško planiranje“, naveo je Anderson.

Povezani tekstovi