Darko Mitrović Foto: Miroslav Dragojević

Darko Mitrović je javno saopštio da su mu pretnje u dva navrata stigle preko Instagrama, od iste osobe, koju je prijavio policiji.

Prvu pretnju, kako navodi NUNS, Mitrović je dobio 29. avgusta i zajedno sa Junajted medijom, vlasnikom kanala Nova S podneo prijavu odeljenju MUP-a za visokotehnološki kriminal. Druga pretnja od iste osobe usledila je juče ali Mitrović nije uspeo da podnese prijavu jer, kako je rekao, na telefone u policiji nije se niko javljao.

Mitrović je za Cenzolovku rekao da su mu obe pretnje stigle u formatu poruka i da ih je uputila ista osoba koja mu je, između ostalog, poručila „srešćemo se u tami“. Darka Mitrovića je neprijatno iznenadila reakcija policije nakon prve prijave.

„Imamo saznanja o tome ko je uputio pretnje i to smo dostavili policiji, očekujući da će na osnovu svega toga policija odmah reagovati, što se nije dogodilo. Kada su ljudi iz Junajted medije juče pozvali i zbog nove pretnje, ali i da bi čuli šta se dešava s prvom prijavom, niko se u policiji nije javljao na telefon“, navodi Mitrović.

Povezani tekstovi