Otvoreno klizaliste “Ledeni park” na Trgu Nikole Pašića 1Foto:Beoinfo

Vesić je rekao da je ovo klizalište jedno u nizu sadržaja „Beogradske zime”, koja je počela 1. decembra i traje do 31. januara i koje se prostire na 1200 kvadrata leda sa propratnim sankalištem.

Klizalište na Trgu Nikole Pašića je u odnosu na prethodne godine veće i atraktivnije, jer se prostire oko fontane, ima prostor za igranje video igara – Rokstar Gejming zonu i privući će veliki broj dece. Nastup jutjubera je izazvao veliko interesovanje, a takvih i sličnih nastupa biće još mnogo u trajanju ove manifestacije – rekao je Vesić.

On je istakao da je Grad Beograd preko svoje kompanije CEBEF priremio bogat program koji sadrži više od 200 besplatnih programa za decu na mnogo lokacija u gradu, a jedna od njih je i Trg Nikole Pašića.

Slične sadržaje u okviru „Beogradske zime” imamo ispred opštine Zvezdara „Trg bajki”, zatim u centru grada „Trg otvorenog srca”, ispred Hrama Svetog Save „Božićno selo”, tradicionalno „Ulicu otvorenog srca” i novogodišnji doček koji će trajati tri dana, odnosno 30. decembra, 31. decembra i 1. januara – rekao je zamenik gradonačelnika.

Vesić je rekao da se Grad trudi da pruži svojim sugrađanima puno sadržaja za vreme praznika i odmora.

Grad je u poslednja dva meseca pokazao da je ne samo grad praznika već i grad za decu – zaključio je Vesić.