Foto: www.edufair.rs/

Posetioci će moći da dobiju sve informacije o obrazovanju na jednom mestu, savete o izradi motivacionih pisama i upoznaju predstavnike više od 100 obrazovnih institucija iz Srbije, Evrope, Amerike, Kanade i Kine. Pored informacija o studiranju, posetioci EDUfair-a biće u prilici da se informišu o školama stranih jezika, srednjim školama i internatima u Srbiji i inostranstvu.

Mladi koji još nisu odlučili šta žele da studiraju, tokom EDUfair-a moći će da se oprobaju na testovima profesionalne orijentacije Centigrade i Preview, koje je za potrebe jasnog definisanja profesionalnih predispozicija razvio Cambridge Occupational Analysts, tim stručnjaka iz Velike Britanije.

Jedan od noviteta koje EDUfair ove godine donosi u Srbiju je i autentični elektronski sistem digitalnog prepoznavanja interesovanja, koji predstavlja moderan način obilaska sajma. Kad se besplatno registruju na portalu integraledu.rs, posetioci dobijaju personalizovanu kartu za sajam, kao i mapu kretanja kroz EDUfair, kreiranu u skladu sa njihovim potrebama. Pored besplatnog ulaza, ovaj sistem posetiocima omogućava značajnu uštedu vremena, kao i maksimalnu preglednost svih mogućnosti.

Posebnu potvrdu kvaliteta ovoj manifestaciji daje činjenica da je EDUfair u Beogradu nedavno postao deo najveće savetodavne mreže za obrazovanje u jugoistočnoj Evropi – Integraledu.

Povezani tekstovi