Pokret socijalista najavio svog kandidata za predsednika Srbije ako SNS ne kandiduje Vučića 1Foto: MC Odbrana / Jovo Mamula

Pokret socijalista (PS) pozvao je večeras Srpsku naprednu stranku (SNS) da „što pre“ javno saopšti da će lider SNS Aleksandar Vučić biti kandidat te stranke za predsednika Srbije na izborima naredne godine, najavljujući da će u slučaju da Vučić ne bude kandidat, PS na predsedničke izbore izaći sa svojim kandidatom.

Navodeći da su „lojalan i pouzdan saborac SNS“, iz Pokreta socijalista su ocenili da bi Vučićeva kandidatura za novi mandat na funkciji predsednika Srbije, „ujedinila sve koji veruju u slobodnu Srbiju“.

„Vučić ima našu bezuslovnu podršku a svaki drugi kandidat tek bi morao da je zasluži. Zato u slučaju da SNS ne izađe sa Vučićem kao predsedničkim kandidatom, Pokret socijalista će samostalno izaći na predsedničke izbore sa svojim kandidatom“, naveli su iz PS posle sednice Pokrajinskog odbora stranke.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

18 reagovanja na “Pokret socijalista najavio svog kandidata za predsednika Srbije ako SNS ne kandiduje Vučića”

  • Nina,svi znamo šta je poenta njegove izjave,ali da sam na mestu mnogih opozicionih stranaka( bez koalicije)ne bih se smejao, jer da svi izađu samostalno, sumnjam da bi Vulin izgubio od njih.

   • Razlog neizlaženja na izbore kao samostalne stranje je ……,? To isto važi i za Palminu stranku! Mislim čak i da bi SnS u nekim mestima izgubila većinu ne krijući se iza imena vođe! Srbija je digurala do situacije da svako veče mesto ima svoju stranku, a te stranke se uluke u najjaču i najprofitniju stranku zvana DRŽAVNA SLUŽBA! Srbinu je lični interes uvek bio na prvom mestu i zahvaljujući tome su osmamlije na ovim prostorima ostale preko 500 godina! Srbin bio i ostao prodata duša, jedona razlika je samo u ceni! Danas je to litar jestivog ulja( zejtina ) , kilogram šećera ili brašna, ne retko jedna crvena, a još ređe možda i radno mesto!

  • Vucic ce da izadje na izbore i dobije rutinski, to je jasna stvar. Opozicija nema sanse jos dugo.

  • Ha,ha,ha….i ja takodje! A tek izjava M.Gojkovic da ce tesko biti da nagovore BR.1 da se kandiduje na predsednickim izborima! Pa ovo ni MontiPajtonovci ne bi mogli da smisle. Koliko je poltrona u ovoj Srbiji…sad mi je tek jasno onih 500 god pod Turcima. Dzabe titule,dzabe obrazovanje kod nas je to genski…

 1. Ma kandidovace se.
  Samo se plasi da se Vulin ne kandiduje.
  Vulin bi sigurno osvoio 0,01% glasova i to bi Vucica ugrozilo

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.