Prva sednica tima za imunizaciju protiv kovida 19 zakazana za danas 1Ilustracija Foto: EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

Prva radna sednica Nacionalnog koordinacionog tima za imunizaciju protiv kovida 19, na kojoj bi trebalo da bude usvojen operativni plan pripreme i sprovođenja imunizacije stanovništva Srbije, biće održana danas, preneo je RTS.

Vlada Srbije usvojila je opšte ciljeve plana imunizacije u Srbiji i predvidela aktivnosti za ostvarenje tih ciljeva, što stoji u Akcionom planu koji je izradio Institut za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut”.

Ministar zdravlja formirao je Nacionalni koordinacioni tim za imunizaciju protiv kovida 19, čiji je predsednik državni sekretar Mirsad Đerlek. Članovi tima, pored predstavnika ministarstava, čine lekari i epidemiolozi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Prva sednica tima za imunizaciju protiv kovida 19 zakazana za danas”

  1. vau, pa oni ce poimence znati sve koji ce primiti vakcine u prvom ‘krugu’ , verovatno i licno znaju svih 2400 primlalaca

  2. Da li bi citaoci mogli da saznaju imena lekara i epidemiologa , clanova Ncionalnog koordinacionog tima za imunizaciju protiv kovida 19 ? I imali mogucnosti da se objavi u Danasu integralni tekst Akcionog plana koga su usvojili narodni poslanici ?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.