Stevanović: Iz kovid sistema izlaze KBC Zvezdara, "Dr Dragiša Mišović" i Opšta bolnica u Mladenovcu 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović izjavio je danas da broj novoobolelih od korona virusa značajno opada i da će iz kovid sistema izaći Kliničko bolnički centar Zvezdara, Kliničko bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ i Opšta bolnica u Mladenovcu.

Stevanović je posle sastanka ministra zdravlja Zlatibora Lončara i direktora kovid bolnica rekao da bi KBC Zvezdara verovatno za vikend trebalo da primi prve nekovid pacijente.

Istakao je da će KBC „Dr Dragiša Mišović“ početkom sledeće nedelje izaći iz kovid sistema, a u pripremi je i Opšta bolnica u Mladenovcu.

Stevanović je kazao da sve to govori da se situacija prilično smiruje, ali je upozorio da i pored toga ne može da se kaže da je priča završena.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Stevanović: Iz kovid sistema izlaze KBC Zvezdara, „Dr Dragiša Mišović“ i Opšta bolnica u Mladenovcu”

  1. I po meni prica nije zavrsena.Korona je tu jos uvek oko nas.Vakcina na sopstvenu odgovornost,ali i dalje maska,distanca.I dalje se cuvam,jacam svoj imunitet vitaminima opc acerole i izbegavam guzve,pa neka mi se smeje ko hoce.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.