P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; 

Uz predstavljanje rakija proizvođača iz Bačkog Monoštora, Sombora, Apatina i okolnih mesta, za izlagače i posetioce pripremljen je i prigodan program. „SFRJ rakijadu“ će otvoriti hor „Musica Viva“, koji priprema za tu priliku „revolucionarni program“, a Poljoprivredna stručna služba Sombor održaće predavanje na temu proizvodnje rakije i novih zakonskih regulativa.

Svi koji su zainteresovani da predstave „svoju felu rakije Jugoslavije“, mogu da se prijave organizatorima do 24. novembra. Stručni Centralni komitet će oceniti najbolju felu i njenog tvorca prigodno nagraditi. Svi posetioci koji na proslavu Dana republike dođu sa obeležjima SFRJ (titovka i crvena marama, značke, zastave…) imaju po zasluzi jednu dozu RJ.

Stoga, za ovaj Dan republike, dođite na „SFRJ“, da slušamo hitove stare Jugoslavije, konzumirajući esenciju bratstva i jedinstva, poručuju organizatori. Manifestacija počinje u 12 sati u Domu kulture u Bačkom Monoštoru.