Uspela odbrana Grze

Paraćin odbio gradnju mini-hidroelektrane

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ispravite ovu neistinu, rugare se paraćincima u lice. Napisali se Alternativni parlament zajedno sa GG Odbranimo Grzu. Grzu je odbranila GG Odbranimo Grzu isti su takodje sakupili peticiju i slali sve dopise. Njima je priznat status trece strane u postupku. Pbzirom da se finansirate delom izopstinskog budzeta Paracina imajte bar malo milosti prema paracincima i ne pisite neistine.

  2. Hvala na interesovanju za ovu temu ali ovaj tekst obiluje neistinama.
    Alternativni parlament nije dao nikakav doprinos poništenju građevinske dozvole za MHE Grza. Takođe, dozvola nije poništena voljom Opštine Paraćin već jednogodišnjom borbom GG „Odbranimo Grzu“ u kojoj smo dokazali da je dozvola izdata nezakonito.
    Konsultacije, kako ih nazivate, ORSP sa predsednikom Srbije nisu imale nikakvu korist ni za koga a ponajmanje za nas.
    Verujem da nam je svima cilj istinito i potpuno informisanje građana te vas pozivam da preko mog mejla kontaktirate GG „Odbranimo Grzu“ kako bi vam pružili sve informacije koje vas interesuju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

28. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.