Više od polovine dnevno testiranih građana u Kraljevu ima korona virus 1Z. Nikolić

U Kraljevu od juče ukupno testiranih 67 građana, kod 33 je konstatovano prisustvo virusa „SARSCoV-2“ koji izaziva korona virus, navedeno je u današnjem saopštenju Zavoda za javno zdravlje koga mediji dobijaju svakog dana iz kabineta Gradonačelnika.

Tako je zaključno sa jučerašnjim danom broj ukupno registrovanih lica pozitivnih na virus „SARSCoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“, na teritoriji grada Kraljeva narastao na 1.598.

Više od polovine dnevno testiranih građana u Kraljevu ima korona virus 2
Z. Nikolić

Na sreću, među njima predhodnih dana nije registrovan ni jedan smrtni slučaj.

Jasno je da se u Kraljevu nastavlja trend  rasta broja obolelih i da se on kreće u rasponu od 30 do 5o odsto od broja dnevno testiranih građana koji se povećava.

U Srbiji je broj novoregistrovanih pozitivnih na virus korone uvećan za bez malo tri puta u odnosu na stanje od pre sedam dana, a samo za poslednja 24 časa regitrovana su 1.384 nova slučaja zaraženih.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Više od polovine dnevno testiranih građana u Kraljevu ima korona virus”

  1. Ako pročitate naslov gde piše više od polovine testiranih na virus covid 19 pozitivno, a pritom je tu broj da je od 67 testiranih zaraženo 33 dobijamo procenat od 0,49 % što nije ni pola, a ne više od pola, tako da, ako već pišete, napišite kako je, ili jednostavno, nemojte da pišete neistinu !!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.