Društvo

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu

Zoran Stanković 11. januara odgovara na pitanja na Fejsbuku

Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković odgovaraće direktno na pitanja građana u petak 11. januara od 11 časova na Fejsbuk strani Danasa u okviru rubrike Intervju na mreži.

Zoran Stanković 11. januara odgovara na pitanja na Fejsbuku 1Foto: Fonet/ Dragan Antonić
Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Stanković će pisanim putem odgovarati na njih sat vremena.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana.

Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

Pitajte Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i MedveđuOvonedeljni Danasov…

Gepostet von Danas am Dienstag, 8. Januar 2019

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (2)

Ostavite odgovor

* Sva polja su obavezna
Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ne znam šta da mislim i odakle da počnem…I taj koordinacioni centar, i taj Stanković, i ta naša država, i svi mi u njoj…Tragikomično! Umislio gospodin da je Bog, koji će sići na Zemlju u taj i taj dan i taj sat, da (preko Fejsbuka!) razgovara sa ljudima. Pa da, Bog nema mnogo vremena (preopterećen je brojnim poslovima) pa mu se zahvaljujemo do Neba što je odvojio to malo…Zato nećemo mnogo da ga „davimo“ i zakurećemo (ja ne mogu i da hoću-namam taj famozni Fejsbuk, a imali bi o čemu..Npr, dali je On uopšte bio u pomenutim krajevima, koliko ljudi tamo, a i šire imaju taj Fejsbuk, dali su, možda, oni koji nemaju manje vredni, kako živer i jedni i drugi Tamo (a i šire), imaju li kojih probelema (osim tog Fejsbuka), itd, itd.

  2. ps
    Dugujem Vam izvinjenje, prvo za greške u kucanju prethodnog teksta, a najvažnije što sam tek kasnije shvatio da je g. Stanković POZVAN na dotični „intervju“ od listra Danas. Elem, izvinjavam se g. Stankoviću i čitaocima, a pitanja upućena na kraju ostaju i za njega, sve nas, sada ponajviše i za Danas.