Brnabić: Dobar tempo izgradnje kinesko-srpskog industrijskog parka 1Foto: FoNet/TV

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima kompanije“China Communications Construction Company“ o projektima koje Vlada Srbije realizuje sa ovom kineskom kompanijom, koja uspešno posluje u 157 zemalja sveta.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, premijerka Srbije izrazila je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasila da zahvaljujući profesionalnom odnosu ove kompanije, svi projekti koji se realizuju u Srbiji dobro napreduju, kao i da je saradnja Vlade Srbije sa ovom kineskom kompanijom izuzetna.

Ona je istakla da je veoma zadovoljna početkom izgradnje deonice autoputa Preljina – Požega i izrazila očekivanje da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca.

Predsednica Vlade je dodala da ćemo se fokusirati na to da radovi na brzoj saobraćajnici Novi Sad – Ruma na Fruškogorskom koridoru počnu u poslednjem kvartalu ove godine, ističe se u saopštenju.

Predstavnici kompanije „China Communications Construction Company“ su izrazili zahvalnost Vladi Srbije na poverenju i naglasili da će, kao i do sada, radove izvoditi na najkvalitetniji i najsavremeniji način, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Pored dobre i efikasne saradnje sa institucijama Srbije, kao razlog uspešnog poslovanja CCCC istakao je i dobru saradnju sa domaćim kompanijama.

Sagovornici su potvrdili da se aktivnosti na izgradnji kinesko-srpskog industrijskog parka u Beogradu nastavljaju zadovoljavajućim tempom, a u toku su i aktivnosti na pripremi projekta izgradnje autoputa od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom, između ostalih projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari