DIRECT MEDIA United solutions najavila novu eru regionalnog marketinga (VIDEO) 1

U prisustvu više od hiljadu zvanica, Direct Media sistem, koji posluje u okviru United Grupe, obeležio je početak novog razvojnog ciklusa poslovanja i najavio ulazak regionalnog marketinga u narednu evolutivnu fazu.

Uz novi vizuelni identitet, DIRECT MEDIA United solutions će, i u novoj poslovnoj eri, a kao dugogodišnji lider u pružanju advertajzing, komunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Evropi, nastaviti da bude predvodnik digitalne transformacije regiona na putu ka budućnosti marketinga i oglašavanja.

„Prošle godine smo postali deo United Medije odnosno United Grupe, vodećeg sistema u ovom delu Evrope u oblasti telekomunikacija i medija koji snažno gazi kroz novu tehnološku eru i inovira poslovanje na dnevnom nivou. Zato nam je velika privilegija da baš sa United Grupom započnemo novi rast, dok istovremeno jasno možemo da prepoznamo doprinos koji ćemo dati razvoju Grupe i regionalnog marketinga generalno.“, izjavio je Chief operating officer DIRECT MEDIA United solutions Jovan Stojanović.

http://https://www.youtube.com/watch?v=nC2Df8X985s&t=10s&fbclid=IwAR3kLXmXT48-3gHBroo76owIkrz5DmaR_qdQkMPeWM2VS9m4I949xfFKOe4

U velikom sistemu United Medije i United Grupe, DIRECT MEDIA United solutions će nastaviti razvoj novih tehnologija, inovativnih advertajzing modela i digitalnog marketinga. To će omogućiti kreiranje  jedinstvenih komunikacijskih rešenja koja će se plasirati  kroz različite napredne platforme, a kompanijama, brendovima i medijima u celom regionu doneti brži iskorak u digitalnu eru i efikasniji razvoj poslovanja.

„ U novoj eri, povezanost je glavna valuta, a rešenja za poslovne izazove su komunikacijske strategije nove generacije koje razvijamo. To će biti daleko kompleksnija, tehnološki zahtevnija rešenja, koja objedinjuju postojeće i kreiraju nove mostove komunikacija. Kao profesionalci smo potpuno spremni za ovaj iskorak i sa puno entuzijazma i samopouzdanja, ulazimo u novi razvojni ciklus.“, izjavio je Jovan Stojanović.

Skoro dvadeset godina poslovanja Direct Medije obeležili su regionalna ekspanzija, pomeranje granica u industriji oglašavanja, proizvodnja vrhunskog televizijskog sadržaja, kao i društveno odgovorno poslovanje. Kroz stalno usavršavanje ekspertize, Direct Media je uspela da uvede svetske standarde u marketinšku industriju regiona, i to uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija.

DIRECT MEDIA United solutions pruža usluge internacionalnim i domaćim kompanijama na tržištima osam zemalja regije, kroz mrežu svojih kancelarija i afilijacija: u Srbiji, Crnoj gori, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari