Lidl: Među 1.500 proizvoda 350 domaćih 1Foto: Ljiljana Bukvić

Lidl će u četvrtak ujutru otvoriti vrata prvih 16 prodavnica u 12 gradova Srbije. Posle nekoliko godina pripreme najpoznatiji nemački lanac maloprodaje u Srbiji će uposliti zasad više od 1.500 ljudi, a na policama će kupcima ponuditi isto toliko proizvoda.

– Od 1.500 različitih proizvoda biće 350 domaćih, a možemo da se pohvalimo da smo uspostavili saradnju sa 50 domaćih proizvođača i 25 dobavljača u sektoru svežeg voća i povrća – rekla je danas direktorka korporativnih komunikacija u Lidlu Martina Petrović.

Menadžment Lidla, predvođen generalnim direktorom Tomislavom Šapinom, ugostio je jutros novinare u jednom od pet objekata Lidla u Beogradu u Ulici Vojislava Ilića. Gotovo sve, osim cena, spremno je za sutrašnje veliko otvaranje.

Lidl u Srbiji podseća izgledom na slične njegove objekte u okolnim zemljama. U ponudi je dosta toga od peciva, svežeg mesa, voća, povrća, do tekstila, alata, stvari za pokućstvo, hemije, po, kako kažu, povoljnim cenama. Tako će kilogram gaude tokom akcije prvih nekoliko dana u Lidlovim radnjama koštati 500 dinara, kilogram piletine 120 dinara, a kilogram banana 60 dinara.

Osim na pet lokacija u Beogradu, Lidl otvara radnje i u Zrenjaninu, Novom Sadu, Šapcu, Užicu, Smederevu, Nišu, Leskovcu, Subotici, Somboru, Boru i Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari