Mali: Predstavljanje paketa mera pomoći sledeće nedelje 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Ministar finansija Srbije Siniša Mali potpisao je danas ugovor sa Jelenom Obradović, dobitnicom stana u okviru drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, i najavio da će Vlada naredne nedelje predstaviti paket mera pomoći građanima i privredi.

Taj novac od negde treba da se isplaćuje. Što se više borimo protiv sive ekonomije, to smo bolji i jači i imamo mogućnost da povećavamo plate i penzije, da podržavamo one kojima je pomoć najpotrebnija, rekao je Mali, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Dobitnica stana u naselju „Zemunske kapije“ rekla je da je ubeđena da će dobiti neku od vrednih nagrada i da je presrećna, jer je njena koverta izvučena iz bazena u kojem se u tom trenutku nalazilo 8,6 miliona koverata sa fiskalnim računima.

Mali je rekao da je, prema poslednjim podacima, stiglo oko devet miliona koverti za učešće u nagradnoj igri.

Prezadovoljan sam odzivom, ali mi sada više pričamo o fiskalizaciji, o fiskalnim računima, i ovde nije samo reč o nagradnoj igri.

Borba protiv sive ekonomije polako postaje svest svih nas, da ukoliko ne uzmemo fiskalni račun, oštetili smo ne samo nas, već i državu, rekao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari