Mihajlović: Grdelička klisura je pobeda vašeg znanja, rada i ljubavi prema Srbiji 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, poručila je danas da je završetak izgradnje auto-puta kroz Grdeličku klisuru velika pobeda svih koji su radili na tom projektu i omogućili da Srbija dobije najmoderniji auto-put na najlepšem mestu u Srbiji.

“Hvala inženjerima, minerima, alpinistima, radnicima, projektantima i svima koji su doprineli da Srbija dobije moderan, bezbedan, i po svemu veličanstven auto-put. Ovo je pobeda svih vas koji ste gradili ovaj auto-put i ostavili nešto čemu će se diviti buduće generacije.

U  ovaj auto-put ugrađeni su vaše znanje, iskustvo, energija, rad i ljubav  prema Srbiji, i na to možete da budete ponosni, kao što smo mi ponosni na vas”, rekla je potpredsednica Vlade, koja je danas, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i članovima Vlade, predstavnicima izvođača i finansijera gradnje Koridora 10, diplomatskog kora i visokim zvanicama iz zemlje i inostranstva, obišla celu trasu auto-puta kroz Grdeličku klisuru i obratila se alpinistima i radnicima na lokaciji Momin kamen, navodi se u saopštenju iz kabineta potpredsednice Vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari