Agencija za osiguranje depozita objavila je juče tender za prodaju nepokretnosti Beobanke, Invest banke i Jugobanke u stečaju, u više gradova Srbije i u Crnoj Gori. Prikupljanjem ponuda, oglašena je prodaja nepokretnosti Beobanke u stečaju, čiji je Agencija stečajni upravnik, u Vrbasu, po početnoj ceni od 22,1 milion dinara, kao i u Ubu, po početnoj ceni od 3,56 miliona dinara, i Beogradu, sa minimalnom cenom od 4,31 milion dinara.

Agencija za osiguranje depozita objavila je juče tender za prodaju nepokretnosti Beobanke, Invest banke i Jugobanke u stečaju, u više gradova Srbije i u Crnoj Gori. Prikupljanjem ponuda, oglašena je prodaja nepokretnosti Beobanke u stečaju, čiji je Agencija stečajni upravnik, u Vrbasu, po početnoj ceni od 22,1 milion dinara, kao i u Ubu, po početnoj ceni od 3,56 miliona dinara, i Beogradu, sa minimalnom cenom od 4,31 milion dinara. Ponuđen je na prodaju i objekat Invest banke u Baru, u Crnoj Gori, po početnoj ceni od 281.529 evra. Prodavaće se i dve nepokretnosti Jugobanke u stečaju u Kragujevcu (početna cena 10,7 miliona dinara i 3,21 milion dinara), Rekovcu (početna cena 4,5 miliona dinara), dva objekta u Leskovcu (početne cene 265.826 dinara i 335.533 dinara). Po najvišoj početnoj ceni prodaće se objekat Jugobanke u Ćupriji – početna cena od 13,3 miliona dinara, a nudi se i zgrada te banke u Jagodini, po početnoj ceni od 1,2 miliona dinara. Uplata depozita za učešće na tenderu je najkasnije do 16. februara, a otvaranje ponuda je predviđeno za 21. februar.
Juče je objavljen i oglas za licitacionu prodaju nepokretnosti Investbanke i Jugobanke, zakazane za 28. februar u Beogradu. Po najvišoj početnoj ceni od 116,1 milion dinara ponuđena je zgrada Investbanke na Novom Beogradu, a u Zahumskoj ulici u Beogradu za 4,9 miliona dinara, minimalno. U Guči se nudi zgrada po 18,5 miliona dinara, a u Šapcu po 6,7 miliona dinara. Na licitaciji će se naći i objekti Jugobanke – dva u Jagodini po početnoj ceni od 4,3 miliona dinara i oko dva miliona dinara, kao i zgrade u Bosilegradu i Leskovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari