Otvara se 300 novih radnih mesta 1Štandovi na Sajmu zapošljavanja

U holu Centra za kulturu u Požarevcu, u ponedeljak je održan Sajam zapošljavanja, namenjen popunjavanju radnih mesta u budućem ritejl parku “Stop šop”, koji trenutno gradi firma “Imofinanz” iz Austrije.

Reč je o 300 radnih mesta kod 17 poslodavaca, koji će od aprila prodavati svoje brendove u ritejl parku površine preko 7.000 kvadrata. Na otvaranju Sajma zapošljavanja, gradonačelnik Požarevca, Bane Sasović, istakao je da njegovim održavanjem gradska vlast ispunjava obećanja data građanima o novim radnim mestima.
   

“Ovo je prvih 300 radnih mesta koje smo obećali. U naš grad došle su kompanije koje veruju u timski rad i koje cene poštenog i vrednog radnika. Poručujem svima da su pri zapošljavanju politička pripadnost, razne kombinacije i veze, deo prošlosti u Požarevcu. Dragi sugrađani, vi, koji danas konkurišete za radna mesta, garant za vaše dobijanje radnog mesta ste isključivo vi sami”, poručio je Spasović.
   

Ritejl park “Stop šop”, jedan od nekoliko koje “Imofinanz” ima u Srbiji, gradi se od novembra prošle godine u Ulici Đure Đakovića. U njemu će se prodavati proizvodi čuvenih svetskih brendova, po pristupačnim cenama za građane celog Braničevskog okruga. Za gradnju ovog parka “Imofinanz” je od grada kupio 80 ari i još jednu parcelu od kompanije “Ariva”. Prema najnovijim najavama, ritejl park “Stop šop” otvoriće se sredinom aprila.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari