Pirotski preduzetnici u Indoneziji o proširenju privredne saradnje 1Foto: Slobodna zona Pirot

Delegacija privrednika iz Pirotskog okruga boravila je u Džakarti, prestonici Indonezije gde su učestvovali na 34. sajmu Trade Expo Indonesia.

U Džakarti je održan sastanak s ciljem sagledavanja proširenja ekonomske saradnje izmedju Indonezije i privrednika iz Pirotskog okruga u oblasti razmene iskustava, povezivanja privrednih subjekata i unapredjenja poslovnog ambijenta, saopšteno je iz Slobodne zone Pirot.

Zaključeno je da postoji perspektiva za povoljnu investicionu klimu i promociju razvoja trgovine i ekonomskih odnosa za zainteresovane kompanije.

Sastanku su prisustvovali ambasador Indonezije u Srbiji Mohamed Čandra Vidja Juda, direktor Odeljenja za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Indonezije Adrian Vicaksono, predstavnik komisije Indonežanske privredne komore i menadžer prodaje i marketinga kompanije Multistrada Arah Sarana Utan Sadikan, izvršni direktor Slobodne zone Pirot i predsednik Ugovorne okružne Privredne komore Pirot Dragan Kostić, direktor firme D Company Dragan Ćirić i vlasnik kompanije Drumovi AD Aleksandar Panić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari