Počela trka za priznanje "Sarajevo Business Bridge Awards 2018" 1

Sarajevo Business Forum (SBF), vodeća investicijska konferencija u Jugoistočnoj Evropi dodeliće, 25. aprila, priznanja „Sarajevo Business Bridge Awards“ kompanijama i pojedincima koji su svojim radom, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprineli razvoju preduzetništva i investicijske klime u regionu.

Planirano je da se nagrade dodele u šest kategorija: Novi biznis/kompanija godine, Biznis/kompanija godine, Poduzetnik godine, Nagrada za kompaniju koja zapošljava mlade, Nagrada za društveni uticaj i Inovator godine.

„Ovaj Forum ima za cilj izgradnju boljeg poslovnog okruženja u regionu. Naša misija je razvoj preduzetništva jer samo uvezivanjem i razvojem tržišta, otvaranjem novih kompanija i zapošljavanjem mladih ljudi možemo proizvesti pozitivne promene u društvu. Za ovo prestižno priznanje mogu da konkurišu kompanije i pojedinci iz čitavog regiona“, kaže Amer Bukvić, direktor BBI banke, koja već devetu godinu zaredom, u saradnji sa Islamic Development Bank Group (IDB), organizuje ovaj skup.

Na ovaj način SBF daje podršku kompanijama i pojedincima, naročito kompanijama koje su pokrenule novi biznis, ili zapošljavaju mlade. Prijave za SBF nagrade treba slati na sledeću adresu: http://sarajevobusinessforum.com/awards.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari