Pomoćnik ministarke Mihajlović: Prestanite da širite laži o EPS-u 1Foto: Pixabay/Jarmoluk

Pomoćnik ministarke rudarstva i energetike, Zoran Ilić, rekao je da sve što je danas izjavila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić predstavlja jednu običnu laž i pozvao je da prestane sa širenjem neistina i zastrašivanjem građana i zaposlenih u EPS-u.

„Ono što je danas rekla takozvana opoziciona političkarka Marinika Tepić jeste jedna obična laž. Niti će EPS biti privatizovan, niti će radnici ostati bez posla. EPS i operator distributivnog sistema (ODS) moraju da budu jake i moćne firme kako bi bile spremne za tržišnu utakmicu i danas i u budućnosti. To je naša obaveza i prema građanima, i prema zaposlenima u ovim preduzećima, i prema zakonu”, rekao je Ilić.

“Očigledno je da Tepićeva štiti interese onih koji je plaćaju i pokušava da sakupi političke poene, ali je molimo da takve stvari više ne radi jer samo nepotrebno plaši građane i zaposlene u EPS-u”, naveo je Ilić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da najavljene promene u organizaciji Elektroprivrede Srbije (EPS), prvenstveno izdvajanje distributivnog sistema, predstavljaju uvod u privatizaciju tog preduzeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari