Pomoćnik ministarke Mihajlović: Prestanite da širite laži o EPS-u

Ostavite komentar


    1. EPD i treba privatizovati. Tamo sede brda dobro plaćenih ne radnika. Gomilaju se decenijama partijski kadrovi raznih boja. Ne treba zaboraviti ni plemenska zapošljavanja. Privatizacija bi raščistila ovu baru kao i mnoge druge.

  1. Predlazem da rezim donese zakon da svako ko bilo sta kaze o Poklonu EPSA na Kosovu bude krivicno osjdjen i utamnicen i da se na taj nacin spreci da bilo ko sta kaze protiv ovog Rezima >>>a ja se spremam da se kandidujem da Otplacujem Vuciceve spolnje dugove >>))) Prvo je nemoguce otplacivati spolnje dugove koji nisu investirani u projkete vec su zavrsili na bankovnim racunima u Belizeu , rekao sam Evropskoj Uniji i da hocu ja nemogu da optlacujem spoljnje dugove koje ne napravio Vucic , jer je taj novac bukvalno nestao , nemojte da od mene licno trazite da otplacujem te dugove , ako to bude oslov niko se nece kandidovati na izborima , nismo mi ludi da optlacujemo ono sto su oni korpcijom odneli na Belize .Sto se mene licno tice propusticu ove izbore , pa da vidimo na koga ce da se slome kola ,a ja da placam ceh koji je SNS napravio nepada mi napamet , niti sam u tome ucestvovao niti sam 1 dinar dobio .

    1. Zar EPS već nije privatizovan? Svi zaposleni su ili rodbinski ili partijski povezani, niko van tog klana ne može tamo ući. Problemi se neće rešiti prodajom, to nikad ne sme da se desi, to je nacionali resurs i pripada naciji, osnov je normalnog funkcionisanja države. Dati privatnika u ruke sistem koji su stvarale generacije, ravno je propasti države. Ostala je još samo crkva i vojska, pa i njih da privatizujemo.Jesmo li mi debili i glupaci. i nesposobni da bilo šta stvorimo?

      1. Vi gospođo, pravac robija, jer tamo vam država obezbeđuje 100% sve potrebe – i hranu i vodu i struju i grejanje i odeću i obuću i medicinsku zaštitu. Raj za takve k’o što ste vi.

  2. Vidim da je moj mlađi kolega Zoran Ilić, inače dipl. inž. vazdušnog saobraćaja, preko noći postao stručnjak i za električnu energiju.

  3. Marinika je lepa i zgodna žena, ali mislim da preteruje sa samopromocijom. Glasao bih za nju i bez toga

  4. EPS i treba da bude privatizovan.Tepić kritikuje SNS vlast a ispada da bi i ona isto tako vladala.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.