Pošta za Šumane i šest okolnih sela 1

Mira Petrović, v. d. direktora „Pošta Srbije“, juče je pustila u rad 41. poslovnicu u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“, i to u Šumanu kod Lebana.

Predajući je na upotrebu poljoprivrednicima i privrednicima ovog i šest okolnih mesta, istakla je da Pošta Srbije nastoji da obezbedi jednak kvalitet usluga i za grad i za selo.

„S jedne strane, poštom ćemo obradovati preko 800 porodica ovog i šest okolnih sela da ne gube puno vremena zbog neophodnih transakcija. S druge strane, tu smo i da budemo logistička podrška za dvadesetak preduzetnika koji ovde funkcionišu i da im olakšamo poslovanje sa velikom paletom usluga koje pružamo. Nadamo se da će uz poštu lakše funkcionisati poznati malinari i drugi proizvođači i privrednici ovog kraja, kao i da ćemo stimulisati mlade da ostaju na selu gde imaju svoju kuću, zemlju i dobru priliku za razvoj“, rekla je Petrovićeva i istakla da je Pošta Srbije jedno od najuspešnijih javnih preduzeća.

Kako je ocenila, „u Pošti Srbije postoji red, rad i odgovornost, a sve to zajedno donosi veliki rezultat“.

„Podelili smo dobit našim zaposlenima, koji su pošteno radili, i prošle nedelje uplatili državi preko dve milijarde dinara. Nadam se da će našim putem ići i druga javna preduzeća i da ćemo nastaviti zajedno da punimo republički budžet“, rekla je Petrovićeva.

Stanoje Stamenković, predsednik mesne zajednice Šumane, zahvalio je Pošti Srbije na partnerstvu i razumevanju za otvaranje ove poslovnice, jer je „pošta žila kucavica za svaku sredinu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari