Aviokompanija Jat ervejz obavila je juče promotivni let na liniji Beograd-Banjaluka, kojim je najavila uvođenje redovnog saobraćaja na toj liniji od petka, 9. novembra. Novi generalni direktor Jat ervejza Saša Vlaisavljević kazao je novinarima na banjalučkom aerodromu da se na toj liniji očekuje više od 7.

Aviokompanija Jat ervejz obavila je juče promotivni let na liniji Beograd-Banjaluka, kojim je najavila uvođenje redovnog saobraćaja na toj liniji od petka, 9. novembra. Novi generalni direktor Jat ervejza Saša Vlaisavljević kazao je novinarima na banjalučkom aerodromu da se na toj liniji očekuje više od 7.500 putnika godišnje. „Osim letova sredom, petkom i nedeljom, od decembra će biti uveden i četvrti let sedmično do Banjaluke, a od proleća se planiraju svakodnevni letovi. Prosečna cena karte na toj liniji sa uračunatom aerodromskom taksom je 87 evra“, istakao je Vlaisavljević.
Na promotivnom letu do Banjaluke bili su privrednici i novinari iz Srbije. U srpskoj aviokompaniji su za liniju Beograd-Banjaluka planirali avion ATR-72, koji ima 66 sedišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari