Prvo izvlačenje novog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi 15. maja 1Foto: ALEKSANDAR VELJKOVIC

Novo izdanje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ počinje 15. maja u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije i biće organizovano u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada, saopštilo je danas Ministarstvo finansija.

Na današnjoj sednici Vlade usvojena su pravila nagradne igre u kojoj se šalju fiskalni računi i slipovi i nagradni fond koji je veći nego u prethodnom ciklusu – 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana na lokaciji Beograd na vodi, kao i 60 automobila „FIJAT 500L“.

Koverte poslate za prolećni krug ostaće u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a gradjani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju punoletni gradjani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Cilj igre je podizanju svesti gradjana o značaju uzimanja fiskalnih računa jer to doprinosi smanjenju stope sive ekonomije.

Sve informacije o nagradnoj igri su na sajtu www.uzmiracun.rs , a mogu se dobiti putem mejla kontakt@uzmiracun.rs .

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Prvo izvlačenje novog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi 15. maja”

  1. Ova nagradna igra je totalni promasaj jer ne doprinosi svrsi kako je zamisljena.
    95% fiskalnih racuna koji ucestvuju u nagradnoj igri su racuni iz supermarketa i prodavnica hrane!
    Ostatak se odnosi na prodavnice odece i obuce i jos poneke trgovinske delatnosti.
    Tu nema racuna onih iz usluznih delatnosti koji i ne izdaju fiskalne racune gradjanima kao sto su kafici,restorani,raznorazni majstori i privatne zanatlije (automehanicari i svi ostali iz ove branse-autoelektricari,vulkanizeri,limari itd.),vodoinstalateri,frizeri,kozmeticari,obucari….da ne nabrajam!
    Trebalo bi da se nagradna igra odnosi samo na takve racune za usluzne delatnosti jer je tu poenta da se izdaju fiskalni racuni i puni budzet!

  2. Sve je dobro sto koverti iz prvog kola,ostaju za drugo,ali ne postoji sansa da neko nesto dobije,jer se nove posiljke gomilaju i ne mesaju sa predhodnim.Tako da prve posiljke koverta ostaju na dno bazena..?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.