Radno vreme marketa u Srbiji 1, 2. i 3. maja 1Foto: U. Miletić/Danas

Sve Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice u Srbiji radiće u subotu i nedelju, 2. i 3. maja, od  8 do 17 časova, saopšteno je danas.

U petak, 1. maja neće raditi te prodavnice koje su u sastavu trovinskog lanca Delez.

Kompanija Lidl Srbija danas je saopštila da njene prodavnice neće raditi tokom Prvomajskog praznika – u petak, subotu i nedelju.

„U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snabdevanjem“, te sada, piše u saopštenju, „želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana“.

Lidl prodavnice će od ponedeljka raditi od 7 do 17 časova.

DM drogerije neće raditi 1. maja, za vikend otvorene od 8.00 do 17.00 sati

Usled najnovijih mera o zabrani kretanja građana koje je donela Vlada Srbije, „DM drogerije“ neće raditi u petak, 1. maja 2020. godine, dok će u subotu i nedelju većina drogerija biti otvorena u periodu od 8.00 do 17.00 sati, saopšteno je danas.

Od ponedeljka, 4. maja do petka, 8. maja, većina „DM drogerija“ će raditi od 7.00 do 17.00 sati.

METRO Cash & Carry centri otvoreni u subotu i nedelju

U skladu sa odlukom Vlade Srbije, koja se odnosi na zabranu kretanja za vreme prvomajskih praznika, u petak 1. maja 2020. godine, METRO Cash & Carry centri neće raditi, saopšteno je danas.

U subotu, 2. maja, kupci će moći da obave svoju kupovinu od 7.00 do 16.00 sati u svim METRO centrima u Srbiji.

U nedelju, 3. maja, radiće METRO distributivni centri u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, i to u periodu od 8.00 do 15.00 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari