Šest razloga zašto izabrati ProCredit banku 1Foto: Promo

Kada izbor banke znači mnogo više – i za vas i za prirodu

Jedan partnerski odnos može biti uspešan, harmoničan i ispunjen obostranim zadovoljstvom ako obe strane dele iste vrednosti, imaju iste ciljeve, ako se potpomažu, poštuju i postižu dobre rezultate kao tim. Odnos vas i banke je partnerski odnos. Ipak, vi pravite prvi korak – vi birate banku.

Šta vam je najbitnije pri odabiru banke?

Na prvom mestu je svakako poverenje, da možete da joj verujete. Zatim, bitno je da vam njene usluge olakšavaju svakodnevnicu i da su sveobuhvatne. Važno je da svaka ostvarena komunikacija bude prijatna, da znate da je to mesto gde će vas dočekati nasmejani, puni razumevanja, sa svim informacijama koje su vam potrebne.

Veliki plus je ako vaš budući finansijski partner vodi društveno odgovorno poslovanje, prati svetske trendove iz oblasti digitalizacije i svakodnevno unapređuje svoju ponudu.

Šest razloga zašto izabrati ProCredit banku 2

Banka koja je uspela da uskladi tradicionalne vrednosti sa savremenim bankarskim tokovima je ProCredit Banka.

S druge strane, stavljajući akcenat na razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i na poljoprivredu, ova banka nikako nije zapostavila ni širok asortiman usluga koje nudi stanovništvu. I trudi se da on raste iz dana u dan.

Pročitajte pet razloga (a ima ih znatno više), zbog kojih je ProCredit provereno dobar i bezbedan izbor za vaše finansije, ali i zbog kojih odlazak u banku postaje prošlost, a vaše vreme sačuvano za lepe trenutke i zdravlje neugroženo.

  1. Video identifikacija

Najsavremenija opcija otvaranja računa bez posete banci zove se Video identifikacija. Kroz lagan video razgovor sa savetnikom, prelazite sve potrebne korake i za samo nekoliko minuta u svom vlasništvu imate nov račun, koji vas uvodi u budućnost bankarstva – u online bankarstvo.

  1. Apple Pay

Nema više neprijatnosti na kasi zbog zaboravljenog PIN-a, nema više nerviranja zbog kartica koje ne možete da nađete, prenatrpanih novčanika. Sad je sve u vašem telefonu, uredno i bezbedno, jer je čuveni Apple Pay stigao i kod nas, a ProCredit banka je jedna od prvih koja ga je ponudila svojim korisnicima. Beskontaktno plaćanje Apple mobilnim uređajem ili Apple satom pruža vam brzo, sigurno i možda najjednostavnije plaćanje u istoriji. Sve što vam je potrebno su Mastercard kartica ProCredit banke i jedan od navedenih Apple uređaja. Prodavačice će vam biti zahvalne, kupci u redu iza vas će vas obožavati.

  1. Samouslužna Zona 24/7

Ceo dan ste izbegavali vrućinu, gužvu u saobraćaju, odlagali odlazak u banku i sad je već kraj radnog vremena, a danas je poslednji dan za plaćanje računa, a trebalo bi vam i malo keša? Bez brige. ProCredit je mislio baš na vas kad je došao na ideju da u okviru svojih ekspozitura otvori samouslužne zone u kojima možete samostalno da obavite svakodnevne transakcije, čak i kad ekspozitura ne radi. Na raspolaganju su vam 24 sata svakog dana u nedelji, tako da se savršeno uklapaju u svaki vaš raspored i čekaju vas otvorenih vrata.

  1. Besplatno internet i mobilno bankarstvo

Plaćanje računa, uvid u sredstva, uplata i isplata na račun, većina transakcija koja vam padne na pamet, u koje god vreme, gde god da ste, sada je moguća bez odlaska u banku zahvaljujući online bankarstvu. Upravljate svojim finansijama i završavate poslove za samo nekoliko minuta, u samo nekoliko jednostavnih koraka. I jedna bitna napomena – sve transakcije su potpuno besplatne, bez provizije.

  1. Štednja kao ozbiljna ušteda

Ovo nije klasična štednja, ovo je FleX štednja, dinarska i devizna. Bilo da želite da uzmete određenu sumu sa štednje, bilo da želite da je uvećate dodatnim sredstvima, vaš novac se svakodnevno broji i jednako računa, nevezano za navedene promene. Na ovaj način vi zarađujete na svom novcu, ovako pametno štedite.

  1. Dobar (pozitivan) minus

Za vaše kratkoročne finansijske potrebe, tu je specifična usluga Flex minus. Ona vam dozvoljava minus u iznosu od dve vaše plate koji možete da vratite u roku od 12 meseci, po fiksnoj kamatnoj stopi od samo 9 odsto. Kamatu plaćate samo za dane korišćenja, bez troškova obrade.

Sve navedene usluge uštedele su vaše vreme i sačuvale vaše živce. Ali, pored toga, sačuvale su i prirodu tako što su korišćenje papira svele na minimun. Zaštita životne sredine je imperativ kojim se vodi ProCredit banka, viši cilj koji je utkan u njeno funkcionisanje, svaku proceduru, ali i u svest njenih zaposlenih. I vi možete postati deo njene zelene priče. Ko bi rekao da ispravnim odabirom banke možete da utičete i na ekologiju, a ne samo na svoje finansije?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari