Sosijete ženeral banka najbolja u upravljanju tokovima novca klijenata 1Foto: EPA/IAN LANGSDON

Sosijete ženeral banka Srbija progla{ena je najboljom bankom u 2018. godini u Srbiji, u oblasti upravljanja tokovima novca klijenata.

Reč je o rezultatima istraživanja vodećeg finansijskog časopisa Juromani, kojim je obuhvaćrno 25.000 anketiranih korporativnih klijenata.Prestižna nagrada renomiranog finansijskog magazina dodeljena je Sosijete ženeral Srbija na osnovu objedinjenih glasova klijenata, koji su ocenjivali banku u oblastima poslovne funkcionalnosti, realizovanja finansijskih transakcija, stručnosti zaposlenih banke, pružanju usluga i tehničkih servisa.

„Prestižno priznanje Juromani magazina rezultat je poverenja koje klijenti ukazuju našoj ekspertizi i uslugama koje pružamo u svim aspektima bankarskog poslovanja. Ostajemo posvećeni razumevanju stvarnih potreba klijenata, kojima želimo da ponudimo unapređeno korisničko iskustvo i efikasna rešenja“, izjavila je Marija Ruseva, predsednica Izvršnog odbora Sosijete ženeral Srbija. Na globalnom nivou, filijale Sosijete ženeral grupe pozicionirale su se među prve tri u kategoriji upravljanja tokovima novca u još 10 zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari