Sutra potpisivanje koncesije za Aerodrom Nikola Tesla 1Foto: Aerodrom Nikola Tesla

Svečano potpisivanje ugovora o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla zakazano je za četvrtak, 22. mart 2018. godine u 15 sati u Palati Srbija, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Na ceremoniji učestvuju predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, glavni izvršni direktor Vansi koncesija i predsednik Vansi Erports Nikola Notbar i ambasador Republike Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni.

Posle potpisivanja ugovora predstavnici francuske kompanije Vansi Erports i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obići će Aerodrom Nikola Tesla.

Kako se saopštava ugovor o koncesiji na 25 godina obuhvata finansiranje, upravljanje, održavanje, proširenje i nadogradnju postojećeg aerodromskog terminala i poletno-sletne staze. Kao koncesionar Vansi Erports će imati cilj da poboljša uslova rada Aerodroma „Nikola Tesla“ kako bi se omogućilo Aviokompaniji „Er Srbija” da ponudi nove letove na dužim rutama kao deo svoje glavne strategije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari