Večeras prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 1Foto: ALEKSANDAR VELJKOVIC

Prvo izvlačenje u ovogodišnjem ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održano danas u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

U saopštenju Vlade Srbije navodi se da će u prvom izvlačenju nove vlasnike dobiti pet automobila „Fijat 500 L“ i stan u beogradskom naselju Zemunske kapije.

„Sudeći po trenutnom broju koverata, građani su ove godine odlučnije nego ikada krenuli u borbu protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je u studiju trenutno više od milion koverata sa fiskalnim računima i slipovima“, dodaje se u saopštenju.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji su poslali koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Vlada Srbije napominje da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Nagradni fond ove godine je veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje 16 stanova u Beogradu, i 60 „fijata“.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.