Virtuelna vožnja gondolom 1Foto: TO Zlatibor

Kabina „Gold gondole“ i virtulena vožnja tom gondolom su prava atrakcija na štandu TO Zlatibor koja, u okviru zajedničkog nastupa Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Virtuelnom vožnjom, kako je saopštila TO Zlatibor, najavljuje se završetak tog velikog projekata koji će omogućiti putnicima da se, atraktivnom trasom dugom skoro devet kilometara, prevezu iz centra Zlatibora do vrha Tornika.

Buduća panoramska žičara – gondola imaće međustanicu kod Ribničkog jezera, a ceo taj projekat od 13 miliona evra finansiran je iz čajetinskog budžeta.

Posetioci imaju priliku da se informišu o bogatoj ponudi najposećenije srpske planine i pogodnostima za rane rezervacije, a u virtulenom kutku da uživaju u pejzažima Zlatibora, unutrašnjosti Stopića pećine i da zavire u spa centre tamošnjih hotela.

Promovisan je novi tematski park „El Paso City“ na Vodicama, koji će prve goste primiti 15. aprila ove godine, kao i ponude Dino parka i Muzeja na otvrenom „Staro selo“ u Sirogojnu.

 

Foto: TO Zlatibor

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari