Vlada: Postignut dogovor o prekidu štrajka u Pošti Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Kako su ih prevarili i napravili budalama! Ponovo! Kupili ih za 20.000 dinara jednokratne socijalne (!) pomoći, i to samo materijalno ugroženim, što će, naravno, ona nepismena direktorka da procenjuje. A svima im ostale bedne plate, i vučićevsko obećanje da će „već za dve godine da usledi povećanje“, što se, naravno, nikada neće dogoditi. Za tri meseca, dok im stigne u glavu, ponovo će da štrajkuju, i tako periodičnu. Uzgred, pregovarač u ime poštanskih radnika je strašan. Ako ih taj ograničeni nesposobnjaković (ili je, jednostavno i on kupljen za malo para) bude predvodio i ponovo „pregovarao“ oni će uskoro početki da plaćaju vučiću što rade u pošti.

  1. Da li je štraj rdnika Pošte motivisam političkim ili socijalnim razlozima. Sve mi se čini, prateći stenje u Pošti Srbije, da su razlozi za štrajk političkeprirode

 2. P.S.
  A s poštarima u ime vlade „pregovarao“ ministar policije (onaj s kupljenom diplomom). Jasna je kombinovana poruka vlade: a sad svi na svoja radna mesta (s.milošević), ološu (a.vučić) ili ću sve da vas hapsim kao one studente i đake u RTS (n.stefanović).

 3. Sto bi prost narod reko:“Prodali se za paradajz“. Ejjj, 20 iljada dinara. Pa sa tim ni rucak u kafani ne mozes da platis. Al tako je to kad izgladnjujes sopstveni narod I posle ga lako ubedis da je 40 iljada vrhunska plata. SNS su zaista majstori manipulacije.

  1. Većina građana Srbije ne idu na ručak u kafani ..a kao da bi neka druga vlast mogla da obezbedi veće plate..daleko od toga da ih branim..Radnici u pošti bar imaju DRŽAVNI POSO ..smeju da idu na bolovanje i,godišnji odmor a i da štrajkuju..u drugim kurirskim službama bi začas dobili otaz…40 iljada nije vrhunska plata ali mnogi nemaju ni to..

 4. Auuuu,zar je moguce da su „postari“ poverovali u te price ??? To se drugacije kaze: preveli ih zedne preko vode“ !!!!

 5. Postati dragi, ne verujete valjda ovom sto je kupio doktorsku diplomu. Odkad ministar policije pregovara sa bilo kime van njegovog resora. Proći će te kao vaspitačice. Obećanja, obećanja, bla, bla, bla…

 6. To je bitna stvar. Pošta je bitna karika u našem poslovanju. Bilo bi dobro modernizovati ekspoziture kao što sada rade i neke banke tipa, prilikom uplate pazara itd. Napred poštari.

 7. Sramno!!!! Ali je još sramnije što se ogromna većina nije pridružila štrajku i isterala do kraja. Za kupovinu skupih automobila i davanje para za kupovinu TV ima para a za plate nema. I ova nepismena babetina i dalje ostaje da nas pljačka, zajedno sa Krkobabićem. Pregovarao o Pošti ministar policije…žalosno.

 8. Nije funkcionalna odgovornost policajca da pregovara plate sa strajkacima javnog preduzeca. Sta radi direkcija poste, i ministarstvo za rad?????.

 9. i ovi su legli na rudu. sad kad se sve primiri ima sve ove što su organizovali štrajk da neutrališu i na kraju će sve da vrate na staro. Neverovatno da ljudi ne gledaju šta se događa oko njih i kako su prošli ljugi u Goši, obrazovanju i ostali koji su protestovali.

 10. Toliki suficit, tolika galama da će se plate povećati, nerazumem gde je problem, valjda u velikim platama!?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.