Završna faza koncesije Aerodroma "Nikola Tesla" 1Foto: Aerodrom Nikola Tesla

Aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević izjavio je danas, posle učešća na skupu direktora najuspešnijih aerodroma u regionu održanom u Tivtu, da je beogradski aerodrom u završnoj fazi vrlo uspešne koncesije.

Na skupu, čiji je domaćin bio izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, učestvovali su i generalni direktor Aerodroma Dubrovnik Frano Luetić i direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo Armin Kajmaković.

Imamo mnogo zajedničkih tema, kao što je, na primer koncesija, rekao je Vlaisavljević, navodi se u saopštenju aerodroma.

Kompanije kojima upravljamo beleže najbolje rezultate u regionu u svim parametrima poslovanja, odnosno u broju putnika, avio-operacija, kao i u finansijskim pokazateljima, naglasio je Vlaisavljević.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Završna faza koncesije Aerodroma „Nikola Tesla“”

  1. Ako je bas toliko uspesna, zasto ste podigli zajam kod EBRD u visini od 100 miliona eura za vaseg francuskog koncesionara? Zajam koji ce vracati gradjani Srbije .

  2. Cekali su valjda da im legne kinta od privatizacije Kopernikusa, koja se naravno uzima iz BUDZETA, da bi u isti taj budzet uplatili kompletan iznos za koncesiju. Strane investicije nema sta. Prvo mi drzavne pare iznesemo u inostranstvo, pa onda neki preruseni strani ulagac iste te pare unese preko koncesije, naravno umanjene za astronomske provizije i troskove pranja novca. Cak i najbolji profesori ekonomije ne bi razumeli ovu nasu investicionu strategiju, sem onih koji znajju dea je ovo lopovska paradigma politicara na vlast da se okoriste na muci naroda i cinjenici da su oni sada na vlasti, i sada koriste priliku kao i svaki lopov da se obogate.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.