Završna faza koncesije Aerodroma „Nikola Tesla“

Ostavite komentar


  1. Ako je bas toliko uspesna, zasto ste podigli zajam kod EBRD u visini od 100 miliona eura za vaseg francuskog koncesionara? Zajam koji ce vracati gradjani Srbije .

  2. Cekali su valjda da im legne kinta od privatizacije Kopernikusa, koja se naravno uzima iz BUDZETA, da bi u isti taj budzet uplatili kompletan iznos za koncesiju. Strane investicije nema sta. Prvo mi drzavne pare iznesemo u inostranstvo, pa onda neki preruseni strani ulagac iste te pare unese preko koncesije, naravno umanjene za astronomske provizije i troskove pranja novca. Cak i najbolji profesori ekonomije ne bi razumeli ovu nasu investicionu strategiju, sem onih koji znajju dea je ovo lopovska paradigma politicara na vlast da se okoriste na muci naroda i cinjenici da su oni sada na vlasti, i sada koriste priliku kao i svaki lopov da se obogate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.