…da li se „u takvu kampanju uključio jer je njegov sin Rade Hajdin predstavnik švajcarske firme BBRV, koja je glavni dobavljač kablova za kose zatege na mostu“.

Ispostavilo se, međutim, da Rade Hajdin nema nikakve veze sa podacima iz saopštenja SNS, jer ko po običaju, u njihovim saopštenjima i nema mnogo tačnih podataka, ni pre sedam, a ni sedam godina kasnije.

Pokazalo se tada da Hajdinov sin ne radi u toj firmi koja nije glavni dobavljač kablova za kose zatege na mostu, već je profesor na Građevinskom fakultetu u Beogradu i predaje Infrastrukturu, upravljanje i održavanje saobraćajnica, te nema nikakve veze sa mostom, a kamoli sa kablovima.

Čak i kad je to utvrđeno, sećam se da je Aleksandar Vučić, lično, urlao na nekoj televiziji da je naš najveći mostograditelj pohvalio most samo zato što njegov sin „omastio brk“ od kablova za kose zatege na mostu. I to ima da bude tako, makar i ne bilo tačno. Što kaže pesnik: ukoliko činjenice nisu tačne, toliko gore po činjenice.

Kada je skoro arhitekta Dragoljub Bakić rekao: „Ne treba Beogradu da bude simbol stambeni soliter. Ne trebaju nam kule i kulovi za simbol Beograda“, kritikujući Beograd na vodi, Siniša Mali je ga je optužio da to u radi u interesu tajkuna i Demokratske stranke koji su hteli da „omaste brk“ od beogradskog priobalja, ali su ih u tome, spasili on, Vučić i neki Arapin. Pa će brkove da omaste oni, to jest njih trojica, što je mnogo bolje za naš narod.

Šta zna arhitekta ili mostograditelj šta je dobro za Beograd, kad ima ko bolje zna od njih. A ako neko i kritikuje te koji bolje znaju, il’ je glavni dobavljač kablova za kose zatege na mostu, dakle korumpiran, il’ je plaćenik nekog tajkuna, dakle korumpiran.

Samo smo mi pošteni zato što volimo Beograd.