Odgovor dragoj Saveti 1

Poštovana g. Vasiljević, draga Saveta,

bio sam neprijatno izneđen kada sam čuo da Vas Aleksandar Vučić tretira kao džak, a isto misli i za neprevaziđenu Gordanu Uzelac, jerbo je u jutarnjem programu Pinka rekao da je meni lako da udaram u džak, dok je voditeljka čitala moj prethodni odgovor Vama. Rekao je – lako im je da udaraju u Suzanu i Gordanu, u džak, nek udare na mene.

Žao mi je što Vaš šef ima takav odnos prema Vama, meni delujete daleko inteligentnije od džaka, pa Vam ovom prilikom pružam svu podršku u borbi protiv bahatih poslodavaca koji potcenjuju i vređaju svoje podređene.

Međutim, pošto vas, izgleda, kao savetnicu koja se u srpskim vlastima prenosi s kolena na kolena, od Koštunice do ovog, tako tretiraju, možete računati na moju podršku kad god Vas neki poslodovac, pritom muškarac, uporedi sa džakom. Što je zaista nisko, lupite mu prvom prilikom kad ga vidite šamarčinu, ko što će ona Vila Ravijojla sa Studija B da lupi Sergeju.

Ukazaću Vam samo na neke gluposti iz Vašeg odgovora od prošlog petka, koje bi doduše svaki prosečan džak argumentovanije sročio.

Kao savetnica za medije predsednika Vučića svom šefu biste verovatno dojavili da u svetu na svakih 10 sekundi pogine jedan glavni i odgovorni urednik Danasa, što nije mala cifra, pošto ih je za 21 godinu bilo ukupno četiri, a do sada nijedan, bogu hvala, nije poginuo. Svaki bi po toj vašoj računici morao da pogine mnogo više puta nego što se vi promenili poslodavaca u srpskim vlastima od vremena Silvane pa do vremena Nirvane, što je, ako niste znali, latinski naziv za “Zlatno doba”.

U Vašem poslednjem odgovoru, naime, postoji podatak da je Zoran Panović ostao bez posla kada je prestao da bude glavni i odgovorni urednik Danasa, za koju čak i oni koji nisu savetnici za medije predsednika države znaju da je potpuna budalaština i primer kako Vi obavljate svoj posao za koji bi u svakoj iole ozbiljnijoj firmi od Predsedništva Srbije dobili otkaz. Što ne zaposlite na Andrićevom vencu i vodećeg državnog drekavca Dragana J. Vučićevića, on tvrdi da u svetu na svakih 10 sekundi jedan glavni urednik Informera padne s Marsa, što se da primetiti po srpskom novinarstvu, jerbo ih je sve više, uvlače se u sve pore našeg društva, i u sve pore Aleksandra Vučića.

Panović je, za vašu informaciju, stalno zaposleni komentator Danasa od trenutka kada je prestao bude glavni urednik i što je vama verovatno nepojmljivo, nas četvorica dosadašnjih glavnih urednika Danasa u sjajnim smo odnosima, daleko boljim nego Vi i Vaši bivši šefovi koji su Vas u raznim režimima prenosili s kolena na koleno. U boljim smo odnosima nego Toma i Vučić, nego Toma, Vučić i Šešelj i ne tretiramo jedni druge kao džakove.

Sećam se kako ste Panovića zdušno branili kada ga je kao glavnog urednika Danasa napala info služba SNS zbog gostovanja u Drugom dnevniku. Naime, niste ga branili uopšte. Tako da mi nije jasno zašto jednog sjajnog novinara zloupotrebljavate u svojim izmišljotinama i lažnoj zabrinutosti a da biste dokazali da u Danasu vlada zakon lapota. To ima u miljeu gde se vi krećete, kod nas nema.

A ono navodno valjanje 2005. godine na Kopaoniku koje pominjete u Vašem odgovoru, bilo je na okolnost da sam imao težak prelom skočnog zgloba, pa sam ležao na snegu jer sa takvom povredom naprosto ne može da se stoji sve i da hoćete, dok ne stignu nosila, nego mora da se valja. Nije vas dobro obavestio Bata Santos kada ste pisali odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari