Utisaka puna glava…

Ostavite komentar

  1. Svaka čast sine, bila mi je čast da se rukujemo u Zrenjaninu, baš na toj Nušić i Jadi. Pozdrav!

  2. Nekako isto mislimo, ali ti tako dobro pronalaziš reči za te misli: svaka čast!

  3. Sve je napisano ok. Ali, ne razumem te oko Djokovića. Mozda je on,taj spavač koji se bori za stav mladih. Nas. Upravo, on se nametnuo kao nekakav „Robin Hood“ mainstream miljea.

  4. Kad god padnem, i pomislim da nema nade…probudim se, srećna, u susretu sa ovakvom, nežnom, iskrenom, dobrotom. Čisto srce, Vaše, sa potpunim odsustvom ostrašćenosti i zlobe, poklanja mi, na zlatnoj tacni, veru…da je moguće da OPŠTE DOBRO, LEPO, HUMANO…može da pobedi!!!

Ostavite komentar

Dijalog

Putinov portret na zidu hangara u Kravici 7

Putinov portret na zidu hangara u Kravici

Prije nego što su dovedeni u zgradu u Kravici, muškarcima i dječacima iz Srebrenice, koji su zarobljeni u šumi i okupljeni na livadi u Sandićima, obratio i sam general Ratko Mladić. Njegove je riječi zapamtio jedan od preživjelih.

Naslovna strana

7. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.