Nestore, pomagaj! 1Foto: Radenko Topalović

Došli smo do kraja još jedne radne nedelje u kojoj su sve oči, uši i vanzemaljski pipci uprti u Moćnog Nestora i njegovu grupu pravednika.

Oprostićete mi što ću sve ostale pripadnike ovog udruženja nazvati „neki tamo“, jer, budimo realni „MI – glas iz naroda i središta Zemlje“ je pre svega pokret dr Branimira Nestorovića i nekih tamo.

Najpre su neki tamo bili optuženi da, mimo Nestorove volje, šuruju sa Šapićem, koji ih prijateljski ubeđuje da prelete ka SNS, ne bi li u Beogradu na jedvite jade bila formirana većina.

Treba znati, kad je reč o letenju, da jedino Super Nestor raspolaže ovom veštinom drevnih stanovnika iščezlog kontinenta Mu.

Samo Nestor može da leti, preleti i da vam uleti, a ovi neki tamo najviše što mogu je da prelete kao oni neki tamo u Ljigu, Smederevu i drugim sredinama, gde je SNS-u falilo malo da ima malo više od opozicije.

Moćni Nestor je sve vreme, odlučan a nasmejan, ubeđivao svoje biračko stado da će održati reč i da posle izbora neće u koaliciju ni sa ovima ni sa onima, jer tako mora biti da bi se došlo do trećih beogradskih izbora, na kojima Guzonja & co. konačno treba i formalno da izgube glavni grad, koji su faktički izgubili 2022.

Još kad je gosn Guzonja objavio da SNS i SPS u Beogradu imaju većinu, koja je legalna (neki tamo su kupljeni, odnosno preleteli), ali ne i legitimna, jer su građani glasali za MI zbog Nestora Svevidećeg, a ne nekih tamo (ovom prilikom omaklo mu se, dakle, da su kupljeni neki tamo iz MI), bilo je jasno da bukvalno SVE leži na Nestorovim plećima.

Srećom, dan ranije, sam Nestor razjasnio je sve nedoumice oko toga ide li se na izbore ili ne, tako što je na društvene mreže okačio sliku na kojoj jaše T Reksa, uz poklič „Idemo na izbore!“.

Idemo, dakle, na izbore, šta je još trebalo čekati.

Pa, staru dobru spartansku tuču, koja je umalo izbila na sastanku između Nestora i nekih tamo iz pokreta MI, na kojoj mu je verovatno saopšteno: „Gospodaru, u skladu sa planom, mi prelećemo, a sad, hajde da se pobijemo.“

Nestor i neki tamo su trijumfalno napustili sastanak, a mediji su preneli da se pokret MI raspao.

Da se razumemo, pokret MI ne može da se raspadne, jer su pokret MI, Nestor i neki tamo, pa ako su neki tamo izdali Nestora, makar mu bili i najbliži saradnici, lako će Nestor naći neke tamo nove i sa njima nastaviti dalje kroz džunglu srpske politike.

Dok naivni čekaju šta će se desiti iduće nedelje, hoće li ili neće biti većine u Beogradu, onaj od koga sve zavisi, rekao je svoje.

Nestor je odjahao u sumrak na svom T Reksu, da ga nahrani troglavim aždajama, na južnim obroncima vanzemaljske piramide Rtanj, a onda u maju, idemo na nove izbore, na kojima će, kako stvari stoje Nestor Strašni i neki tamo novi osvojiti još više glasova nego što su ih osvojili Nestor i neki tamo iz doba grupe MI.

This is the way.

Stavovi autora u rubrici Dijalog ne odražavaju nužno uređivačku politiku Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari