Pobrljavio posle treće doze 1Foto: Miroslav Dragojević

Izveštaj lekara: Gospodin Aleksandar Vučić Adolf juče je u pratnji brojnih novinara došao na beogradski sajam, da primi treću dozu vakcine protiv kovida 19.

Odabrao je da to i ovog puta bude vakcina kineskog proizvođača Sinofarm. Gospodin Adolf bio je solidnog opšteg stanja, nadrkan, zadrigao, podbuo i izbuljen, ne van uobičajenih vrednosti. Bocnut je u levu ruku, a ubrzo potom počeo je da ispoljava simptome psihičke slabosti i nervne napetosti, i to:

Amnezija – Gospodin Adolf potpuno je zaboravio da je Crna Gora njegovom maloletnom dvadesettrogodišnjem sinu zabranila ulazak u zemlju, pa se stoga silno iznenadio kada mu je saopšteno da je zabrana povučena. Kod gospodina Adolfa ovo je izazvalo burne emocije, koje je pokušao prikriti nerazumljivim trabunjanjem o litijama.

Halucinacije – Kad mu je predočeno pismo sedam američkih kongresmena u kom se od američkog predsednika Džozefa Bajdena traži hitna diplomatska intervencija u Srbiji, zbog sistemske korupcije, ugnjetavanja medija i ugrožavanja slobode govora, gospodinu Adolfu počela je da se pričinjava druga, veća grupa američkih kongresmena, koja će jednog lepog dana napisati pismo u kom će hvaliti Srbiju.

Kada su ga podsetili (amnezija) na to da je Srbija jedna od retkih zemalja koja nije pozvana na Bajdenov onlajn Samit za demokratiju, gospodinu Adolfu je počela da se priviđa demokratija u našoj zemlji, ton mu se povisio, oči neprirodno izbuljile, usne postale krvavo crvene, što su bili jasni znaci da nastupaju:

Paranoja i agresija – Gospodin Adolf počeo je da se svađa najpre sam sa sobom, a zatim i sa svojim uobičajenim umišljenim neprijateljima (videti medicinski karton br. 8), Đilasom i Šolakom, tvrdeći kako ulažu stotine miliona evra da bi svet stekao o njemu ružnu sliku, umesto lepe, kako on misli da zaslužuje.

Suočen sa mogućnošću da mu Amerikanci zamrznu novčana sredstva u inostranstvu, gospodin Adolf počeo je da krešti: „Uzmite mi sve, molim vas, sve mi uzmite!“, verovatno aludirajući na to kako je sav prljavi novac oprao u nekretninama i / ili zakopao u pesku, tokom neke od poseta arapskim zemljama, odnosno deponovao u nekoj od kineskih banaka.

Vrhunac su bile tvrdnje gospodina Adolfa kako je on Robin Hud (odgovor na optužbe da je nameštao poslove sa medicinskom opremom tokom vanrednog stanja), što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost medicinskog osoblja, jer posle tvrdnje da si Robin Hud zna se šta sledi – odeljenje F.

Zaključak: Gospodin Aleksandar Vučić Adolf ima dugačku istoriju gubljenja razuma pred kamerama, naročito kada je pod stresom, te se ne može sa sigurnošću tvrditi da je njegovo jučerašnje ponašanje posledica vakcinacije ili puka slučajnost. Dobra vest je da se gospodin Adolf ubrzo povratio, jer ga je neko čuo kako na odlasku, ulazeći u limuzinu, gunđa: „Jebaću vam svima mamicu, videćete vi ko sam ja.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari