Biti sin Prvorođenog

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nenade, ponovo da mogu da konstatujem, sto sam i do sada pisao ispod tvojih tekstova da je prakticno sve to tacno ali mi od toga sto je to tacno nemamo nista. Ja mislim da je irelevantno za bilo sta kakav je Vucic otac i zbog cega nije bolji. VI kao ozbiljan novinar ne bi trebalo u svojim kolumnama gotovo iskljcuivo da se bavite svojim iznosenjem frustracija ovom vlascu ko je svi imamo, nego i da postoji smislena i odrziva analiza i konstrukt na pitanja kako nam se i zasto ovo desilo i kako i kada prolazi i sta je potrebno da se uradi. Ociglendo je da je ova vlast uzas i mi smo poceli i zavrsili tom konstacijom koja je tacna i ne postoji tok koji nas vodi dalje. Stotine emisija u kojima su organizovani opozicionari, javne licnosti iste orijentacije gostovali po emisijama i kada bi sabrali za devet godina koliko je koristi od toga i sta je smisleno proizaslo odatle, zakljucci bi bili porazavajuci. Zasto se niko od vas koji imate javni prostor ne bavite time sto vodjstvo opozicija nam nudi elementarnu demokratiju koje sada nema i to bi od prilike bilo to, posto nismo culi nijednom recju koja je njihova vizija funkcionisanja zdravstva, skolstva, sporta,ekologije, policije, gde postoji neophodan prostor i potencijal za napredak svakog gradjanina, a oni predstave ni volje nemaju za time nego po 400.x govore ono smo culi 399x. I onda kad budemo dobili elementarnu demokratiju bi trebalo da budemo srecni nakon deceniju i verovatno nesto preko ovog uzasa.

  2. Borbi protiv diktatora Vučića pomogla bi stranka gde bi istaknuti članovi bili: Vidojković, Kulačin, Kesić, Ivan Ivanović, Obućina, Zolja Bećković.
    Narod bi prepoznao kapacitet, pobeda zagarantovana.

    1. Zaboravili ste profu koji je veceras deo magareceg kutka.Bez obuke bacanja u sneg nema pobede.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.