Nešto je i do nas

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Gospodine Kulačin, Vi kao da ste prespavali period od 2000-2012 kada su bili isti izborni zakon kao i danas (osim cenzusa od 3%), i tada nije bilo medija koji su podržavali opoziciju koliko ih ima danas. Đilasa NAROD NEĆE, a neko kao Lazarević, Veselinović, Ćuta…imaju neku šansu u Beogradu, a to je tek početak za neke naredne Republičke izbore.

  2. A šta to fali gospodinu MIlanu Jovanoviću??? Nije stigao da se dovoljno pokvari i napravi niz nepopravljivih šteta kao drugi „obećavajući“ predsednički kandidati? Uostalom koalicija NADA se zalaže za stavljanje na dnevni red opcije parlamentarne monarhije kao državnog uređenja a u Srbiji baš niko uključujući i autora ovog članka ne bi da menja postojeći antisistem vrednosti sa karikaturalnim institucijama, carstvo bezakonja?! Naviklo se izgleda na bogomdani „lov u mutnom“ i žabokrečinu pa da ne bistrimo!

  3. ma da be, uvek su drugi krivi, despot Dragan i despot Vuk NIKAD!
    zato napred Cuto, Zeleni i Dobrice. ne obracajte paznju na ovu nadri opoziciju.

  4. @Dragan Šabac Dragane ti si stari SNS bot koji ima loše pamćenje. Od 2000. su svi imali pristup medijima. Samo tvoji radikali i kobajagi socijalisti sprečavali su devedesetih a i danas opoziciju da se pojavi u medijima i kaže šta ima. Šabac ste usvinjili za samo godinu dana. Srbiju unakazili za 10 godina.
    U kojim medijima danas opoziciju može da vidi, čuje narod?

  5. Kulacine, mozda si u pravu, treba svi da se ujedine, to vec dugo mislim. A opet ponekad pomislim da bi nam bilo bolje da se Djilas i Jeremic sklone, nista ne postizu, ne ulivaju nadu, mrze se i sabotiraju svakog ko se pojavi, a njihov rezultat je jedno veliko nista. Iako si u pravu, bolje da se svi ujedine-mada nisu u stanju nista da se dogovore. Jadni mi.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

22. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.