Blagotvorna štednja

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nisam najbolje shvatio svrhu ovog teksta. Da li autor želi da nam kaže kako smo sa prosečnim „kapitalom“ od 2.000€ dobrostojeća nacija? Da nam treba istresti i „slamarice“ pa taj novac uterati u banke, a Agencija za osiguranje depozita postoji samo formalno jer u njoj para nema – uzela država sebi. Očekivao bih od ovakvog biznismena da zna ono što i dživdžani na granama cvrkuću – stanogradnja i trgovina nekretninama je pranje sumnjivo stečenog novca, dobrim delom i trgovinom narkoticima, a onih 135.000 mučenika koji su uzeli stambene kredite i koje autor ističe kao svetle primere bogatstva u Srba su zapravo najobičnije dužničko roblje.

  2. Tekst je besmislen u smislu nekog objašnjenja. Koja je svrha, reklama banaka? Da li im neko veruje? Samo onaj ko mora?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

17. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.