Ovako se više ne može!

Mi smo zaista trpeli koliko smo mogli, izdržavali smo višegodišnje maltretiranje i teror, ali sada je zaista prevršila dara meru!

Pa nismo ni mi televizori samo bezosećajne mašine! Pa i mi imamo dušu, ako niste znali!

Ovo što smo mi prinuđeni da emitujemo vama građanima Srbije je toliko strašno, ružno i sramno, da je to nama postalo potpuno neprihvatljivo!

Koliko prostakluka i primitivizma, laži i prevara, bruke i sramote smo mi prinuđeni da vam prikazujemo na dnevnom nivou, to je definitivno skandal.

Vi ste, dragi gledaoci, odavno zaboravili za šta smo mi televizori napravljeni i kakva je uopšte naša uloga. Mi bi trebalo da vam ulepšavamo i oplemenjujemo živote, da vas učimo i savetujemo, da vas po potrebi sadržajno zabavimo i nasmejemo, da vam budemo kao dobar prijatelj, drag učitelj i kućni ljubimac.

A na šta se to sada u Srbiji svelo?! Mi smo postali propagandne mašine, unosimo strah i nemir, ljutnju i nespokojstvo. Postali smo celodnevni cirkus u kome se smenjuju slike najprostijih i najprimitivnijih predstavnika srpskog naroda. Najgori od vas su se pretplatili na nas, u svim terminima.

Mi, srpski televizori, upućujemo vam zadnju opomenu.

Ako u najskorije vreme ne promenite sramne i strašne sadržaje koje emitujemo, mi ćemo stupiti u generalni štrajk.

Zacrneće se ekrani u celoj Srbiji, pa da vidite malo kako izgleda dan bez bilo kakvog TV programa. Ali mi mislimo da vam je bolje i bez programa, nego sa ovim otrovom što se sa nas na vas svakodnevno izliva.

Mi televizori smo plemenite mašine napravljene da prenosimo plemenite sadržaje.

Ovo što se sada dešava u Srbiji je zloupotreba i nas i vas!

Zato vam, dragi građani, dajemo još jednu šansu. Tražite da sve televizije počnu da emituju program dostojan gledanja i dostojan čoveka. Program koji bi mi televizori sa zadovoljstvom i radošću emitovali u vašim domovima.

Dragi gledaoci, otvorite oči!

Do skorog dostojnog gledanja

Vaši televizori.