prolog

TARIFA

To što majka više ne rađa objavilo konkurs i istaklo cenovnik:

Prvo dete komada jedan…………….100.000 RSD

Drugo dete komada jedan……………10.000 RSD mesečno dve godine.

Treće dete komada jedan…………….12.000 RSD mesečno deset godina.

Četvrto dete komada jedan…………..18.000 RSD mesečno deset godina.

Blizanci, trojke, četvorke i više…… po dogovoru.

dejstvo prvo

SEKSPLOZIJA

Na dati znak, Siniša Mali ugasi novogodišnju rasvetu, Željko Mitrović pusti zadrugara Đeksona na Jecu, Mrki dadoše vijagru našte srca, a kompletni idioti navukoše fantomke i zauzeše nizak start za rad na terenu.

I Slavica Đukić Dejanović zauzela svoje mesto iza šaltera za izdavanje brojeva, Lončar zašiljio plajvaz da štiklira. Sve spremno.

Hor naprednih dečaka pod upravom maestra Pahomija otpeva „Imam brata gnjurca“, a srpski domaćin i ktitor Toma Nikolić triput se prekrsti pa u mutnu Moravu baci puno paklo kondoma.

Toma: (očinski) Dugo smo čekali, možete početi.

I poče, majko mila…

Oni fantomi zaređaše po kućama. I Đekson zaređa po Zadruzi. Milomir Marić se priključio Parovima sam, goloruk. Krle s parom – on i još jedna krpa. Fontana na Slaviji hitno preimenovana u Svesrpski lavor za zapiranje, Vesić počeo novi biznis s peškirićima. Nada Macura pazi na Marjana Rističevića da se ne udavi. Vibrator se udavio – Sarapa nije pazio. Gastoz ne staje. Ni Zmaj od Šipova. Iz Male Moskve kod Arilja u ispomoć stigao Dragan J. Vučićević – zanosi na krivini. I Vulinova tetka došla čak iz Kanade na ispomoć. I onaj veselin iz Brusa, Milutin Jeličić. Ama nigde Mrke.

Prvi rezultati obećavaju.

Neka Radinka Božina iz Strmca Donjeg, samo što se udala za Božu – dvojke! 200.000! Kupili polovnog keca i njemu odelo, njoj cipele, za tašnu nije bilo. Otišli kući da dorade.

Poznata nerotkinja Čeda Jovanović se zainatio, ne izlazi iz porodilišta. Dačić izlazi već četvrti put, ozaren.

Predsedništvo reprodukcionog centra (PRC), proglasilo je i prvu udarnicu, a patrijarh srpski, gospodin Irinej, danonoćno blagosilja i svetom vodicom škropi prinove – ženske jedared, a buduće srpske div-junake trired.

Radi radnja…

epilog

SVI, SVI, SVI

XXII stoleće, četvrtak…

Nas i Rusa deset miliona!