Državni posao 1

Živela Srbija!

Živeo predsednik Vučić!

To povodom Dana državnosti, a sad nešto o Budućnosti Srbije.

Naš tim Logistika & Evidencija deo je šireg organizacionog lanca koji opslužuje svaki centralni događaj kampanje a to je dolazak predsednika Vučića i njegovo obraćanje narodu. Mi smo zaduženi da se prava stvar dogodi na pravom mestu u pravo vreme. I da na tom pravom mestu bude optimalan broj onih koji podržavaju ozbiljnu i odgovornu politiku predsednika Vučića, kao i da sve to funkcioniše besprekorno. Služba Evidencije brine o kvotama i spiskovima, Ketering o sendvičima i vodi, Transport o autobusima i gorivu, Animacija o parolama i poklicima, Mobilijar o ćuskijama, a Pink o pokazanom oduševljenju naroda.

Ja sam mlad čovek koji se ne odliva kao neki, ja i moje koleginice i kolege smo Budućnost Srbije. Evo, jedna od nas  je i Violeta iz sektora Animacija, odeljenje Reanimacija.

Violeta, stručni saradnik JKP Vodovod za koordinaciju megaprojekata od posebnog značaja:

Živela Srbija!

Živeo predsednik Vučić!

To povodom Dana državnosti, a o Budućnosti Srbije mogu da kažem sve najbolje i da dodam sledeće: u našem isturenom odeljenju Ljudski resursi ja sam zadužena za babe. Ja sam – i to sa ponosom ističem – pronašla i obučila i baba Stameniju, i baba Koviljku, i baba Savku, i još jednu bog da joj dušu prosti, sve babe koje je posetio naš predsednik.

U Keteringu ima nekih persona koje omlovažavaju angažman našeg Odeljenja, ali ne bih sada o bajatom hlebu i grumuljavoj soli koje nudi dotični Ketering na svečanim dočecima našeg predsednika.

Danijela, doktorand na UCMR Veliko Laole, samostalni istraživač-analitičar dinamike razvoja EPS-a:

Živela Srbija!

Živeo predsednik Vučić!

To povodom Dana državnosti, a to što uvažena koleginica iz JKP Vodovoda imputira meni kao nosiocu aktivnosti vizavi tradicionalnog dočeka svakog gosta hlebom i solju koje dočeke organizujem širom Budućnosti Srbije, mogu da kažem sledeće: pogača – a ne hleb! – uvek je taze, a so je jodirana od strane naših najeminentnijih stručnjaka. Toliko od Keteringa jer mi imamo preča posla – čeka nas još toliko okruga. I jedno babinje…

Stefan, član ekspertskog tima Puteva Srbije za dislociranje i sanaciju:

Živela Srbija!

Živeo predsednik Vučić!

To povodom Dana državnosti. Čemu bih, u ime našeg kolektiva Logistika & Evidencija Budućnosti Srbije, dodao još samo: Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine!

Kao glazuru ovog teksta.