ŠVAJCARSKA. Predstava izvedena na svečanom istovremenom otvaranju Pozorja i Zlatnog doba u izvođenju Srpskog naprednog pozorišta. Autor ove komedije A. Vučić razmišljao je o naslovu ‘Švedski standard’, ali je od toga odustao zbog istoimene komedije iz 1990.

CARSTVO NEBESKO – EPIKA BALKANIKA. Kolektivna apoteoza zajedničke budućnosti nekadašnjih građana Jugoslavije na čelu s liderom u regionu.

JAMI DISTRIKT. Monodrama Jasne Milenković Jami, zvezde Grand teatra.

… I OSTALI. Ansambl predstava u produkciji dve renomirane pozorišne kuće – Zadruga i Parovi. Glume: Kija, Gastoz, Dalila, Gagi, Teodora, Luna, Boba, Miki, Koki, Zoki, Roki i drugi.

LJUDI OD VOSKA. Farsa o Vladi. Naslovna rola – Ana Brnabić.

HAJKA NA VUKA. Marionetska predstava u izvođenju ansambala Pinka, Informera, Alo! i Srpskog telegrafa.

UTOPLJENA DUŠA. Nadahnuta pozorišna igra o dugim evropskim zimama i traganju za toplinom očinskog zagrljaja. Varijacija na temu bludni sin u kojoj glavni junak, na kraju predstave, duše utopljene Šešeljevim šinjelom, polako odlazi ka zalasku sunca, ka Karlobagu, Karlovcu i Virovitici. Kao u „Prohujalo sa vihorom“.

KEPLER 452-B. Još jedan uspešni projekat multimedijalnog umetnika Nebojše Krstića. Repriza.

ILUSTROVANA ENCIKLOPEDIJA NESTAJANJA. Savremena tragedija u kojoj se od gledalaca zahteva da otvore oči i pogledaju oko sebe.

OŽALOŠĆENA PORODICA. Drama. Leleču: Dragan Šutanovac, Saša Janković, Saša Radulović, Vuk Jeremić, Boško Obradović i drugi.

ČRNA MATI ZEMLJA. Dokumentarni performans: na sceni Narodne skupštine ore Marijan Rističević.

SVEDOBRO. Još jedno nadahnuto ostvarenje u čast nadolazećeg Zlatnog doba. Komedija u kojoj plate i penzije rastu, fontane pevaju, trešnje zrele, na policajcima sve novo, u kojoj nikom nije lepše nego nama gledaocima, slušaocima i čitaocima.

ZID, JEZERO. Nacionalna drama. Sa prolaskom kroz zid i prirodnom akumulacijom za suze.

Sutra će biti raspodeljene nagrade, čime će 63. Sterijino pozorje biti zvanično okončano. Prvonagrađenom će pripasti čast da poslednji izađe i ugasi svetlo.