Vanredno je normalno

Ostavite komentar


  1. Druže Živi! Apaolutno je netačno da je vest trebala da ostane ispod radara jer je prethodno planiran 3.maj za obijavu iste. To što nema asova (sa tom konstatacijom se slažem) je pokazatelj da ljudi više nikome ne veruju iz prostog razloga je što ih je na stotine zloupotrebljenih u prethodnom periodu koji su bez sumnje imali dobre namere ali nisu mogli da implementiraju i pomognu na bili koji način. Lopovi bez trunke moralne odgovornosti su zajahali i ne pomišljaju da pomere ni pored tolikih kritika i signala da su nepoželjni koje dobijaju od celokupne javnosti. Za sada sve što možemo da uradimo je da se podrži odlazak dotičnih , svedu računu, i pod hitno napravi nova uprava sa sposobnim i iskrenim ljudimo koliko god je to moguće.

Ostavite komentar


Dijalog

ribnikar

Memorijalna polemika za (ne)zaborav

Za par dana se obeležava sedam meseci od masovnih ubistava u školi Vladislav Ribnikar 3. maja i u selima kod Mladenovca dan kasnije, kada je ukupno stradalo 19 dece i mladih, a ranjeno više od 20. Gotovo svakog meseca se povodom tih tragedija postavljaju pitanja roditelja ubijenih - šta je učinjeno da se ovi zločini ne zaborave i nikad ne ponove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.