perpetuum jazzileFoto: Matic Kremžar

Najveći vokalni sastav, Perpetuum Jazzile, kreće na europsku turneju na kojoj će predstaviti novi album “Smells Like…” u sklopu koje će nastupiti i u mts dvorani u četvrtak 4. aprila.

Bez obzira volite li horsko pevanje ili ne, donosimo sedam razloga zašto Perpetuum Jazzile vredi poslušati uživo!

1) Jedni su od najboljih vokalnih skupina na svetu. Perpetumm Jazzile impresioniraju svojom izvanrednom vokalnom tehnikom, uključujući precizne harmonije, snažne vokalne linije i dinamične solističke izvedbe.

2) Viralna popularnost – njihovi muzički spotovi često su u top 40 najpopularnijih videa na YouTubeu privlačeći pažnju širom sveta, a pesma Afrika ima je neverovatnih 23 miliona pregleda. Viralna popularnost im je omogućila nastupe na renomiranim pozornicama širom sveta.

3) Inovativni aranžmani bez korištenja instrumenata! Grupa stvara jedinstvene aranžmane poznatih pesama koje svi znamo, koristeći samo vokale kako bi stvorili kompleksne i bogate zvučne pejzaže koje morate doživeti!

4) Svetska reputacija Kvaliteta i svetska prepoznatljivost odvela ih je na nastupe širom sveta na čuvenim događajima poput Disney (Pariz), UEFA-u , Rotary Int. SAD UN za GS Ban Ki Moon ENEL te na predstavljanju Pirellijevog kalendara

5) Repertoar: njihov repertoar obuhvata širok raspon žanrova, uključujući popularnu muziku, jazz, gospel, blues..što znači da će svatko pronaći nešto što mu se sviđa.

6) Nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo – energija i doživljaj kakav sinergija ove ekipe donose na pozornici; puno emocija, zabave i muzičke izvrsnosti držat će vas očarane i nakon što završi poslednja nota.

7) Novi repertoar – On koji su bili na njihovom koncertu – ne brinite, Perpetuum Jazzile pripremili su novi album “ Smel like…” kako bi osvežili svoju set listu!

Zato požurite, ima još malo karata, četvrtak 4. april 20h mts dvorana!

Dobro došli!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari